Vállalati vezetői coaching

Olyan vállalati vezető nőket coacholok, akik folyamatosan jobbra törekszenek, akik sikeres, reziliens, összetartó csapatot akarnak építeni, és területükön a lehető legjobbat akarják nyújtani.

Közös munkánk eredményeképpen tisztán látod a jelenlegi önmagad, mint vezetőt. Megtalálod azokat a pontokat, ahol fejlődhetsz, lebonthatod azokat a gátakat, amik ebben ma akadályoznak téged, és felépíthetsz egy pontos cselekvési tervet, ami elvezet téged ahhoz a vezetőhöz, aki lenni szeretnél.

Miben fejlődhetsz velem?

Szakmailag

l

Egyéni vezetői brand építés

l

Érdekérvényesítés női vezetőként

l

Túlhajszoltságból egyensúly

l

Sikeres horizontális és vertikális kommunikáció

l

Lényeglátás

l

Változásmenedzsment 

l

Motiválás

l

Csapatépítés

l
Figyelmi készségek fejlődése

Emberileg

l

Önismeret

l
Érzelmi önszabályozás
l

Reziliencia

l
Motiváció
l
Partnerség
l

Stresszkezelés

l

Önbizalom

l
Munka-, magánélet egyensúly
l
Tudatos jelenlét

Mikor keress engem?

l

Ha szeretnéd kialakítani egyéni vezetői identitásodat.

l

Ha hatékonyan szeretnéd végezni vezetői feladataidat.

l

Ha kristálytisztán szeretnéd látni céljaidat.

l

Ha szeretnéd, hogy a szavad számítson.

l

Ha egyensúlyt keresel végtelen számú teendőd között.

l

Ha hatékonyan szeretnél kommunikálni a feleletteseiddel és a csapatoddal egyaránt.

l

Ha szeretnéd, hogy role modelként, mégis egyenrangú partnerként tekintsenek rád.

Hitvallásom és módszereim

A személyes munkában hiszek. Abban a megtartó térben és aktív figyelemben, amit egy coaching ülés tud biztosítani. És abban az eredményben, amit a te igényeidnek megfelelően, a te tempódhoz alakítva partnerségben, közösen érünk el. 

Az International Coaching Federation (ICF) kompetenciái, alapelvei és Etikai kódexe mellett köteleződtem el. Munkámban azonban több módszertan és eszköz felhasználásával dolgozom. A folyamatos fejlődés elengedhetetlen alapértékem. Így, ha velem dolgozol, mindig a számodra legelőrevivőbb eszközt fogom választani, legyen az:

Érzelmi intelligencia coaching szemlélet és eszközök

Shadow-coaching

Tranzakció analízis szemlélet és modellek

Megoldásfókuszú coaching

Vizuális, kreatív eszközök

Mindfulness szemlélet

Ügyfeleim mondták a közös munkáról

„Abban az élethelyzetben, amikor találkoztunk, olyan volt, mintha megkaptam volna egy titkos könyvtár kulcsát, ahol minden fel van jegyezve, amire szükségem van. Éva nyugodt és nagyon fegyelmezett, ami egy felgyorsult, csapongó személynek kiváló lehet, kereteket tart, sosem erőltet semmit, csendes, figyelmes, ami az introveltábbaknak is nagyon megnyugtató. Minden alkalmat maximálisan kihasználtunk, gyűjtöttem a kérdéseket, ő pedig mindenben nagyon hasznosan segített. Nem kijelölte az utat, nem mondta meg a válaszokat, de mindenre rávezetett, hogy magam ismerjem fel azokat. Nem felejt el semmit, valóban figyel az emberre.

Mai napig használom a tudást, amit tőle kaptam.”

Akovács Éva

Nők Lapja főszerkesztő, Central Media csoport

„Évi igazi értő figyelemmel tud az ember felé fordulni, minden ülés igazi szembesülés így önmagunkkal. Segítő kérdéseivel és változatos eszköztárával mindig az egyéniségemhez passzoló utat találtuk meg az adott szituációhoz, így igazán beépülő tudásra tehettem szert.”

Kisszékelyi Veronika

Central Media csoport

„Éva rendkívül intelligens, empatikus személy, aki alázattal, kedvességgel közelíti meg a résztvevőt. A kisugárzása is megnyugtató, ezáltal valahányszor összeültünk beszélni, bármennyire is nehéz napom volt, szinte azonnal megnyugodtam és át tudott billenteni egy holtponton, hogy ne a problémára, hanem a lehetséges megoldásokra fókuszáljak. Személyiségéből eredően bátran ajánlanám olyan személyeknek is, akik introvertáltak és nehezebben nyílnak meg idegenek, vagy mások előtt. Nekem kifejezetten tetszik, hogy Éva nyugodt hangvételben vezeti az alkalmat mindenféle nyomás nélkül.”

Ancsán Alexandra

Ex-Üzletágvezető, DAX Consulting Kft.

„Hálás vagyok a kiemelt figyelemért, amit kaptam tőled.

A közös munka egy vezetői coachingal kezdődött, amivel kapcsolatban igazán elégedett vagyok, mert elértük a kitűzött célokat.  Ez persze nem jelenti azt, hogy azóta nem voltak további üléseink, hisz időközönként lehetnek elakadások, amit érdemes kezelni és mellette én kiterjesztettem a beszélgetéseinket a magánéleti nehézségeimre is.

Kiemelkedően jól éltem meg minden együtt töltött órát (ami nem jelenti, azt, hogy néha nem volt őrületes nehéz és fájdalmas), mert egyre közelebb vittél a céljaimhoz és az ülések során rávilágítottál, hogy mennyire sok eszköz áll rendelkezésemre, amit használni tudok adott helyzetekben. Fontos pont volt a vezetői kompetenciák fejlesztése, melyben sok segítséget kaptam, hisz számos tapasztalatod volt neked is benne.

Segítettél felismerni, hogy a határaimat ki kell jelölnöm és hogyan kell igazán értő figyelemmel lenni. Az ülések alkalmával a különböző gyakorlatok egyre jobban növelték a magabiztosságomat, a tudatos cselekedeteimet és már nem hagytam, hogy az érzelmeim irányítsák a gondolataimat.  Ami viszont nekem a legfontosabb volt, hogy elkezdtem újra értékelni és a helyén kezelni önmagam nőként, női vezetőként és anyaként.

Mindig azt gondoltam, hogy mindent megteszek a csapatért (a családomért) és támaszkodhatnak rám, de rájöttem, hogy az intenzív érzelmi bevonódásom nem segít a vezetői (vagy anyai) létben.  Nehéz felismerés volt elfogadni, hogy számos megakadásom volt (és néha van most is) magammal, családommal és a kollégákkal is, de jobban akartam csinálni.

Egy fantasztikus segítőm voltál ezen az úton és biztos vagyok benne, hogy lesznek még közös üléseink.”

Dévay Gabriella

Értékesítési vezető, Central Media csoport

Letölthető anyagok

Tapasztalatból tudom, hogy vezetőként mennyire fontos a growth mindset, a pontos célkijelölés, a cél eléréséhez vezető út gondos nyomonkövetése, probléma esetén a megoldásfókuszú gondolkodás, illetve rezilienciád növelése.

Ehhez készítettem neked 3 ingyenesen letölthető anyagot, amit a képekre kattintva tudsz letölteni.

Most meglepetés ajándékkal, amit a letöltés után kapsz meg.

Kattints és nézd meg most!

7

Célkitűzési munkafüzet

Megoldásfókuszú gondolkodás

Mentális tréning

Ha pedig tetszettek, kérj egy ingyenes időpontot, térképezzük fel együtt, hogyan válhatsz azzá a vezetővé, akivé mindig is akartál!